петък, 8 април 2011 г.

Opera 11.10 Build 2083

Сърфирайте в Интернет по-сигурно, по-бързо и по най-лесния начин. Най-пълнофункционалният и мощен интернет инструмент, Opera, включва Рop-Up блокиране, табово браузване, интегрирано търсене и допълнителни функции като вградена e-mail програма, RSS новини и IRC чат. Само с няколко кликвания на мишката имате възможност да настроите външния вид на Opera според нуждите си. Ако до сега не сте използвали Opera, лесно можете да се преориентирате към нея, тя ще импортира bookmark-ите, контактите и кореспонденцията от досегашния Ви браузър.

Opera е една много привлекателна алтернатива на Internet Explorer и Mozilla Firefox. Видимо по-бърз, с различен интерфейс, вграден пощенски клиент и богати възможности за настройка. Новите прозорци се отварят като tab бутони, което го прави доста по-компактен.

Opera разполага с чудесна машина за рендиране, e-mail клиент, удобен интерфейс (включително и на български), възможност за гласови команди, RSS новини, IRC чат, поддръжка на торенти и много други. Лиценз: Безплатен (Freeware).

източник: kaldata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар